BMW  Motor Weekend


Door   Filip Beekmeijer (10 jaar)


Toen we naar het Paasweekend gingen stonden wij drie kwartier in de file en toen we in de file kwamen totdat we er weer uit gingen hadden we maar drie Nederlandse auto's gezien en de rest waren alleen maar Duitse auto's en toen we daar aankwamen gingen we meteen eten (we aten chinees) dat was lekker alleen moest ik ook helpen opscheppen dus toen wij mochten eten was alles al bijna op maar ik heb toch genoeg kunnen eten en toen kwam Freek (mijn vader) want die had Ivo gebracht want hij moest in de finale zwemmen van het school zwemkampioenschap (hij was vierde van de acht geworden) ‘s avonds mocht ik binnen slapen maar Ivo en Jasper gingen in de bus van Johan slapen.

De volgende ochtend gingen we naar een museum over sluizen en zo en toen we binnen waren geweest gingen wij naar een oude boot en daar hadden vier kinderen en een vader en moeder gewoond en zo groot was dat niet. En daar na gingen we nog naar twee sluizen die ging net open en een net dicht. Toen we terug gingen hadden we bij een klein restauranje iets gegeten ik heb een broodje ham kaas genomen maar ik kreeg een super groot broodje met ham en kaas en chips en een dipsous voor de chips en nog sla.

Toen we weer weg gingen zijden mensen op motoren je kan nergens tien kilometer rijden zonder een BMW club tegen te komen. Toen we weer terug kwamen was ik volgens iedereen een barkeeper en ’s avonds kwam de band dat was best leuk want ik was de jongste die had gedanst (ik ben dhet jongste lid) maar mijn hakken deden pijn dus ik kon niet meer goed lopen dus ging ik maar slapen maar dit keer niet binnen maar in de tent van Johan ik sliep snel maar het was ook al 01:30 uur geweest.

De volgende ochtend wou ik eigenlijk niet opstaan maar ik moest wel anders was alles al op en ik had best honger dus ben ik maar op gestaan. Die middag was er een tocht maar ik ging niet mee maar Rens (oudste zoon van Wieger en Anja) en ik gingen naar een plek om te skaten, ik op skates hij op zijn stuntfiets.

Hij had zijn enkelbanden gescheurt maar hij kon het nog heel goed vind ik en ’s avonds was er een kampvuur op het begin ging het slecht maar daarna was het heel warm daar en was het kampvuur groot geworden en er waren ook prijzen. Cecile had plaatje op een T-shirt gemaakt en als prijs weggegeven en toen we dat gedaan hadden ging ik snel naar bed ik was best moe. 

De volgende ochtend was er weer lekker ontbijt en na dat ontbijt ging bijna iedereen weg maar wij niet en nog een paar andere en ik heb toen in de buurt daar van nog zitten skaten en toen was ik gevallen en toen zat er een grote snee in mijn vinger maar er was nog wat over van het weekend en dat mochten wij hebben heel veel fris en dat hadden we bijna alles in de auto al op gedronken en toen wij weer thuis waren moest ik heel nodig naar de WC.