Feestweekend   10 september 2005

Vooraankondiging in het clubblad juli  2005De toestand in de club-schatkist is zodanig, dat er ook dit jaar weer een potverteeractie kan worden gehouden, in de vorm van het inmiddels traditionele Feestweekend.
Kees Dankers is wederom bereid gevonden om een deel van zijn riante onderkomen voor dit weekend ter beschikking te stellen.

Het weekend begint op zaterdag 10 september met een toertocht: vertrek om 12.00 uur vanaf de Markt in Oirschot, aankomst bij Huize Dankers omstreeks 17.00 uur. Zij die niet aan de toertocht kunnen of willen deelnemen, kunnen zich natuurlijk rechtstreeks in het feestgedruis bij Kees storten (vanaf 17.00 uur).


Voor genoemde toertocht zijn we op zoek naar een enthousiasteling die bereid en in staat is om een aardige route uit te zetten en deze vˇˇr te rijden. Graag z.s.m. aanmelden bij ÚÚn van de bestuursleden.
Met het diner op zaterdagavond komt het ook goed, want dat wordt verzorgd door onze huiscateraar Hans Adriaans. Tijdens en na het diner is er weer volop gelegenheid om te buurten (niet met volle mond) onder het genot van zachte muziek. Als je een stempel op de muziekkeuze wilt drukken, word je verzocht om zelf wat CD’s mee te brengen.
Voor degenen die het kamperen niet kunnen laten of voor hen die dat juist eens een keer willen proberen zonder al te veel risico te lopen, is er (beperkte) kampeergelegenheid voor de nacht van zaterdag op zondag.
Het ontbijt op de zondagochtend wordt door het bestuur verzorgd. Ook als je de nacht niet op de feestlocatie doorbrengt (al dan niet vrijwillig), ben je welkom bij het ontbijt. Na het ontbijt zouden we ter afsluiting van het weekend nog een wandeling kunnen maken, mits het weer en het aantal belangstellenden dat interessant genoeg maakt.

En wat kost dit alles? Voor (aspirant)leden: helemaal niets! Zelfs de drankjes zijn gratis.
IntroducÚ(e)s zijn welkom, maar betalen € 12,- p.p. indien zij 16 jaar of ouder zijn.
Kinderen van 10 t/m 15 jaar betalen € 7,50 p.p.
Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis deelnemen.

Zoals altijd moeten alle deelnemers zich van tevoren aanmelden om de organisatie in staat te stellen de juiste inkopen te doen en goede afspraken met de cateraar te maken. Vul daarom het aanmeldingsformulier in dat je elders in dit clubblad aantreft en lever dit uiterlijk dinsdagavond 6 september 2005 (clubavond) in bij de penningmeester.

Kortom: niets staat een geslaagd feestweekend in de weg, en we hopen alle (maar toch minstens vele) leden te mogen begroeten.

Rob Davelaar.