september, 2017

16sep(sep 16)10:0017(sep 17)12:00Feestweekend

Evenement georganiseerd door

Bestuur en Vrijwilligers

Tijd

16 (Zaterdag) 10:00 - 17 (Zondag) 12:00

Locatie

Huize Anja & Wieger

Extra informatie

Het feestweekend was een gezellig evenement. De weergoden hadden een nat weekend voorspelt maar de zaterdag begon weliswaar fris, maar zonnig.

Liefst 17 motoren, waarvan 6 duo’s, stonden opgesteld voor de motortocht, maar eerst koffie met gebak in de showroom van Anja en Wieger.

Om 11 uur gaf Howard het startsein. Hij had een mooie route uitgezet die ons na 70 kilometer bij de Spoordonkse Watermolen bracht. De binnenruimte was vol vanwege een buslading bejaarden. Is dit ons voorland? Gelukkig was de serre voor ons gereserveerd waar een rijk gevuld buffet werd opgesteld. Iedereen was blij met het nieuwe clubhuis, op een van de mooiste plekjes in het Brabantse land.

Terug was de route ongeveer 100 kilometer we reden weg van een regengebied waarvan we slecht enkele druppels meekregen.

Door Valkenswaard was het geduldig zijn, vanwege de Truckrun. Wel maakten we veel passagiers blij door ze enthousiast toe te zwaaien.

Een uitgedund gezelschap kwam tenslotte weer in Hulsel aan, meerderen waren onderweg ertussenuit gepiept om zich om te kleden voor de avond feestelijkheden.

Om 6 uur stonden we bij een mooie stalen BBQ (die luistert naar de naam OFRYR) waar Mars de scepter zwaaide en ons voorzag van heerlijk vlees en vis. Ook de groente, pasta, tapas en stokbrood vond gretig aftrek. Het geheel als vanouds weer geleverd door Traiteur Adriaans.

Daarna werden de 3 jubilarissen (Jet, Jan en Piet, allen 25 jaar lid) in het zonnetje gezet door onze Voorzitter Jan-Willem.

Bloemen ook voor onze gastvrouw Anja. Samen met Wieger hadden ze op hun mooie locatie alles perfect georganiseerd. Niet te vergeten dat ook de andere leden van het feest comité zoals Jan-Willem, Jet en Piet en Leo en Marlies ook veel werk hebben verzet om ons een bijzonder geslaagd evenement voor te schotelen.

Ook vermeldenswaard was dat Gerrie aanwezig was, herstellend van een beenbreuk en een nieuwe knie. Tevens maakten we kennis met ons nieuwe aspirant lid: Margret.

Onderstaand de foto’s. Van de lunch in de Spoordonkse Watermolen ontbreken beelden; mocht iemand nog plaatjes hebben gemaakt dan graag naar website@bmwcluboirschot.nl

 

X