juli, 2017

11jul(jul 11)09:3013(jul 13)00:00Midweek toer - verslag en foto's

Evenement georganiseerd door

Tony_R

Tijd

11 (Dinsdag) 09:30 - 13 (Donderdag) 00:00

Locatie

Jagershorst - Carpool Parking

N51 21.004 E5 32.458

Extra informatie

 

Dinsdag, met mooi weer en na de gebruikelijke aanrijroute en koffie/appelgebak in Korneliemunster, een toeristische tocht van zo’n 160 km door de Eifel tot aan Strotzbusch.
Iedereen daar binnen geslapen na een vegetarische maaltijd door de kok(kin) van de week. Toetje gebakken door de dochter van de kokkin. Dat smaakte al even goed en daarbij de ambiance deed ons democratisch besluiten om daar ook de volgende dag mee te eten.
Woensdag een tochtje aan beide zijden van de Moezel, vertrokken met wat regen. Daarna werd het droog op enkele buien na.
‘s Avonds na het eten weer de dezelfde wandeling omhoog naar het dorp, een flinke klim. Dit was tevens de gelegenheid om te telefoneren want onder in het dal is er nauwelijks mobiele verbinding mogelijk.
Donderdag via een parallel route weer terug, het was zelfs warm die dag en volop zon. Laatste stop weer op de beginplek, ditmaal geen appelgebak maar ijs. Rond 18:00 uur weer thuis.
De kleinere wegen in de Eifel zijn nog altijd heerlijk om er te rijden, zeer weinig verkeer, soms wat slecht wegdek maar dat houdt de scheurneuzen daar weg die we elders af en toe wel zagen en vooral hoorden.
Voor herhaling vatbaar !
Groet, Tony

X