Aanrijdertjes

Aanrijdertjes zijn geen clubritten, maar een rit of evenement dat de moeite waard zou kunnen zijn om aan deel te nemen of te bezoeken. Aanrijdertjes worden hier vermeld  zolang deze niet samenvallen met een vergelijkbaar eigen evenement.

Aanstaande zaterdag, 18 januari, vindt in Ammerzoden de onthulling plaats van een standbeeld voor Boet van Dulmen. Wie kent hem niet! Dit is georganiseerd door ondernemers, ex-sponsoren en vrienden uit Ammerzoden. Boet zelf weet hier niets van en is een verrassing. Idee is om zo veel mogelijk motorrijders/fans op te trommelen om een erehaag te vormen als Boet aankomt. Wellicht zie ik je zaterdag in Ammerzoden tegen 15.00 uur voor de RK kerk in het centrum. Vandaar ga ik/we dan naar de onthulling 200 meter verderop. De organisatie stelt het op prijs dat, als je eraan deel wilt nemen, een bevestiging stuurt aan beeld@boetvandulmen.nl. Gr. Henk van Geffen

__________________

Zondag 26 januari een motorrit van Motor Toer Club Bergeijk. Ongeveer 100 km.  Inschrijven tussen 10:00 en 12:00 bij verkeersschool van de Moosdijk aan het Eykereind 68 in Bergeijk. € 6,50 incl. koffie/thee en soep bij terugkomst.

__________________

12 t/m 14 Juni 2020: het 2e Internationale Boxertreffen te Gasselternijveenschemond:
Dit betreft vooralsnog een aanrijdertje maar het zal een clubrit worden wanneer meerdere clubleden hieraan gaan deelnemen.
Voor meer gegevens zie onder Leden (login)>Leden informatie.
Deze pagina is aangepast op: 17 januari 2020 - 15:58.