april, 2019

23apr09:30Midweek ri. Sauerland Evenement georganiseerd door: Tony

LEES MEER

Extra informatie

De 4-daagse midweek tocht naar het Sauerland.

Vertrek op Dinsdag 23 April om 09:30 vanaf de carpoolparkeerplaats bij de Jagershorst.

De autoweg tot bij Düsseldorf gevolgd, daar korte pauze en vervolgens via kleinere wegen rond 18:15 uur  op de bestemming aangekomen waar Kees al geruime tijd op ons stond op te wachten.  ‘s-Avonds de 4 km naar  een restaurant gelopen, goed gegeten met uitzicht over het water en daarna dezelfde weg terug.

Woensdag het motormuseum bezocht, inderdaad een bijzondere collectie BMW motoren uit vroegere jaren waarmee de ontwikkeling van modellen en vermogen duidelijk werd.  Veel aandacht was er voor het race-gebeuren, met name ook een aantal motoren met zijspan die deelnamen aan internationale kampioenschappen.

Na het museum de dag vervolgd met een toertocht over heerlijk stille wegen, een niet altijd perfect wegdek en hoge temperaturen hetgeen menigeen deed verlangen naar terugkomst bij ons (prima) Gasthof. Enkele wegomleidingen vertraagden het moment dat er daar een koel drankje besteld kon worden. Ik neem aan dat het uiteindelijk dan ook extra lekker smaakte. De Donderdag idem dito waarbij het dag-kilometrage, niet helemaal zo gepland, op zelfs ruim 350 kms uitkwam.

Vrijdag ter compensatie dan maar de korte route genomen, opnieuw zeer stille en kleine mooie weggetjes en het laatste deel weer over de snelweg terug naar huis. 

Hieronder een selectie uit de foto’s gemaakt door Peter.

Tony (29 apr).

 

 

 

Tijd

(Dinsdag) 09:30

Locatie

Jagershorst - Carpool Parking

Valkenswaardseweg 44 5595 XB Leende

Evenement georganiseerd door

Tony

X